ΤΟ ΝΕΟ DS 7 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

  • Το νέο DS 7, συνδυάζει την υψηλή τεχνογνωσία με την μοναδική κομψότητα και χαρακτηρίζεται από την απαράμιλλη άνεση και τις νέες εξηλεκτρισμένες μονάδες ισχύος έως και 360 ίππους.
  • Εξελιγμένο από την DS PERFORMANCE, το νέο DS 7 E-TENSE 4×4 360 διαθέτει plug-in υβριδικό σύστημα 360 ίππων με ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, τροχούς και φρένα μεγάλης διαμέτρου που υποστηρίζουν το δυναμικό του προφίλ.

 

Το πρώτο μοντέλο της DS Automobiles, που αποκαλύφθηκε το 2017, το DS 7 CROSSBACK πρόβαλε με την εμφάνισή του το πνεύμα της πρωτοπορίας. Το μοντέλο καταξιώθηκε για τους απαράμιλλους εσωτερικούς του χώρους, την ασυναγώνιστη φινέτσα του και την τεχνολογία αιχμής, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νέες εξελίξεις, τις οποίες τώρα βρίσκουμε στο Νέο DS 7.

 

«Ταυτόχρονα με το σεβασμό στην προσωπικότητα και τη κομψότητα του υπάρχοντος σχήματος, δώσαμε μια πρόσθετη πινελιά δυναμισμού με προκλητικά χαρακτηριστικά. Ο χαρακτήρας του νέου DS 7 ενισχύεται, ιδιαίτερα εμπρός και πίσω, ενώ ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος άμεσα από τα πρόσφατα πρωτότυπά μας. Τα νέα στοιχεία στην καμπίνα, ενισχύουν έτι περαιτέρω το χαρακτήρα του μοντέλου, δημιουργώντας μια εικόνα ακόμα πιο εκλεπτυσμένη και φίνα. Το νέο DS 7 είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της ομάδας μου, των ειδικών μας, ιδιαίτερα αυτούς που ασχολήθηκαν με τα φωτιστικά και έφεραν μια avantgarde τεχνολογία, των μηχανικών της DS PERFORMANCE, χωρίς να ξεχνάμε ότι η επένδυση στη γραμμή παραγωγής του μοντέλου υπογράφει την επιτυχία του Νέου DS 7».

Thierry Metroz, Διευθυντής Σχεδιασμού

 

EΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΚΜΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ DS PIXEL LED VISION 3.0 και το DS LIGHT VEIL

 

Ο χαρακτήρας του νέου DS 7 τονίζεται ιδιαίτερα από τις σημαντικές αλλαγές στο εμπρός και πίσω μέρος. Το νέο DS 7 απογειώνει την κομψότητα, ενώ εμφανίζει περισσότερο δυναμισμό με πιο έντονες, πιο δυναμικές γραμμές και πολύ στιβαρή σχεδίαση.

 

Το εντελώς νέο εμπρόσθιο τμήμα, ξεχωρίζει με πιο έντονες γραμμές που αναπτύσσουν την ισορροπία κάθε χαρακτηριστικού. Είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ της ομάδας DS DESIGN STUDIO PARIS και της ομάδας στη γραμμή παραγωγής μας, στο εργοστάσιο Mulhouse (Γαλλία) επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα, όσον αφορά την ποιότητα.

 

Η φωτιστική υπογραφή αναπτύσσεται με μια ακόμη πιο εκφραστική εμφάνιση. Ο συνδυασμός των νέων πιο λεπτών προβολέων DS PIXEL LED VISION 3ης γενιάς και των φώτων ημέρας DS LIGHT VEIL, είναι απρόσκοπτος και υλοποιείται στο πνεύμα της υψηλής μόδας.

 

 

Τα πιο λεπτά πίσω φώτα 3D LED που κάνουν εξαιρετική εντύπωση προσομοιάζοντας μια «δίνη», έχουν επίσης επανασχεδιαστεί και έχουν πλέον σκούρο μεταλλικό φινίρισμα. Το καπό στο πορτμπαγκάζ έχει επανασχεδιαστεί με πιο έντονες γραμμές, ενώ το όνομα «DS AUTOMOBILES» αντικαθιστά το «CROSSBACK» και υπογράφει πλέον το πίσω μέρος του νέου DS 7.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Το DS PIXEL LED VISION 3.0 είναι μια νέα τεχνολογία που προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στην εμφάνιση του μοντέλου. Οι νέες φωτιστικές μονάδες LED PIXEL του DS 7, βελτιστοποιούν την απόδοση του φωτός. Η φωτεινή δέσμη είναι πιο ισχυρή, με σημαντικά πιο μεγάλη εμβέλεια, η οποία πλέον έχει φτάσει έως και τα 380 μέτρα. Όταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι μικρότερη από 50 km/h, το πλάτος της δέσμης είναι 65 μέτρα. Στην εσωτερική μεριά, δύο στοιχεία προβολέα / πλευρικού φωτισμού, ανάβουν ταυτόχρονα. Στο εξωτερικό άκρο του κάθε φωτιστικού, είναι οι μονάδες της μεγάλης σκάλας PIXEL, η οποία αποτελείται από 84 LED σε τρεις σειρές. Ο φωτισμός στις στροφές, γωνίες ελέγχεται από την ένταση των εξωτερικών LED της μονάδας PIXEL, ανάλογα με την γωνία του τιμονιού.

 

DS LIGHT VEIL

Τα φώτα ημέρας είναι εμπνευσμένα από το DS X E-TENSE και το DS AERO SPORT LOUNGE. Το φως φαίνεται να «αναδύεται» μέσα από το αμάξωμα! Το DS LIGHT VEIL αποτελείται από ένα φως ημέρας και τέσσερα κάθετα φωτεινά στοιχεία που αποτελούνται από 33 LED. Αυτή η καινοτομία ξεκινά από τη διαδικασία κατασκευής: η χαραγμένη με λέιζερ επιφάνεια είναι βαμμένη στο εσωτερικό της, για να της έχει μια εμφάνιση που εναλλάσσεται μεταξύ του λαμπερού φωτός και των τμημάτων που έχουν το χρώμα του αμαξώματος. Δημιουργεί ένα εφέ βάθους και φωτεινότητας, αντίστοιχο με εκείνο ενός κοσμήματος. Το DS LIGHT VEIL ανάβει και σβήνει όταν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο και ξεκλειδωμένο αντίστοιχα, δημιουργώντας ένα εφέ καλωσορίσματος!

 

 

Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΑΙΣΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

 

Ακριβώς όπως οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας του Παρισιού, η DS Automobiles δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των υλικών και στον τρόπο με τον οποία τα επεξεργάζεται. Οι επενδύσεις των εσωτερικών χώρων του νέου DS 7, δημιουργούν ένα περιβάλλον που θα κάνει την κάθε διαδρομή ξεχωριστή.

 

Η απόλυτη φινέτσα, στο νέο DS 7 OPERA, προσφέρεται με δύο χρώματα δέρματος Nappa: Basalt Black και Pearl Grey. Στις μεγαλύτερες επιφάνειες, το απόλυτο σε ποιότητα δέρμα, προσθέτει μια φυσική και εκλεπτυσμένη πινελιά στο εσωτερικό.

 

Νέα ταπετσαρία με μια πρωτότυπη τεχνοτροπία φινιρίσματος στην επένδυση από δέρμα Nappa, καλύπτει το ταμπλό και τις επενδύσεις των θυρών. Χωρίς ραφές ή εμφανείς ενώσεις, εντείνεται η αίσθηση και η όψη του πραγματικού δέρματος υψηλότατης ποιότητας.

 

Η προσοχή στη λεπτομέρεια του εσωτερικού φαίνεται επίσης από τις μαργαριταρένιες ραφές που προσφέρονται στα νέα χρώματα White και Zephyr, το δερμάτινο τιμόνι με δερμάτινη ακόμα και την επένδυση για τον αερόσακο, τα ανάγλυφα ένθετα τεχνοτροπίας «Clous de Paris» που συναντάμε στην υψηλή ωρολογοποιία και είναι χαρακτηριστικά στα μοντέλα της DS Automobiles, χωρίς να ξεχνάμε την αισθητική που παραπέμπει σε λουρί ρολογιού της επένδυσης που προσφέρεται για πρώτη φορά σε Pearl Grey.

 

Το εσωτερικό της έκδοσης PERFORMANCE LINE, διαθέτει πιο βαθύ μαύρο χρώμα με το ύφασμα μικροϊνών Alcantara® σε όλη την καμπίνα και χρυσές πινελιές που τονίζουν τη δυναμική εμφάνιση.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το νέο DS 7 προσφέρει μονδαικές τεχνολογίες στην κατηγορία για περισσότερη άνεση στους επιβάτες, αλλά και στον οδηγό, με το DS ACTIVE SCAN SUSPENSION και το DS NIGHT VISION.

 

Το DS ACTIVE SCAN SUSPENSION είναι ένα σύστημα που ρυθμίζει την απόσβεση ανάλογα με τα δεδομένα που παίρνει η κεντρική μονάδα ελέγχου από την κάμερα που βρίσκεται μπροστά και «σκανάρει» το δρόμο για κακοτεχνίες. Η τεχνολογία αυτή είναι μοναδική στην κατηγορία, καθώς ρυθμίζει τη σκληρότητα της ανάρτησης σε κάθε τροχό ξεχωριστά, ανάλογα με τις ατέλειες στο οδόστρωμα.

 

Με το DS NIGHT VISION, μια κάμερα υπερύθρων σαρώνει το οδόστρωμα και τις άκρες του για να ανιχνεύσει ποδηλάτες, πεζούς και ζώα σε αποστάσεις έως και 100 μέτρων. Ο οδηγός λαμβάνει τις πληροφορίες στη νέα ψηφιακή οθόνη υψηλής ανάλυσης που έχει το ρόλο του πίνακα των οργάνων και υπάρχουν ειδικές προειδοποιήσεις για κάθε περίπτωση επικίνδυνης κατάστασης.

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ένα παγκόσμιο αυτοκίνητο, το νέο DS 7 κατασκευάζεται στο Mulhouse (Γαλλία) για όλες τις αγορές, εκτός Κίνας (για την Κινέζικη αγορά, το μοντέλο συναρμολογείται στο Shenzen). Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να δώσουν το παρόν στα DS STORES, στα μέσα του 2023.