ΤΟ DS 4 ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ 2022!

  • Η κριτική επιτροπή του 37ου Festival Automobile International απένειμε το βραβείο του Ομορφότερου Αυτοκινήτου για το 2022, στο DS 4!
  • Σχεδιασμένο από το DS DESIGN STUDIO PARIS, το DS 4 ξεχωρίζει με τις εκπληκτικές του αναλογίες και την εντυπωσιακά επιβλητική του παρουσία, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.
  • Αυτό το βραβείο του Ομορφότερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς, είναι το 7ο που λαμβάνει η DS Automobiles κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ετών της διοργάνωσης του Festival Automobile International!

 

Το DS 4 ενσαρκώνει το νέο σχεδιαστικό ύφος των μοντέλων της DS Automobiles. Εκλεπτυσμένο, με προηγμένη τεχνολογία, το DS 4 συνδυάζει μια χαρισματική εξωτερική σχεδίαση, με την κομψότητα και την πολυτέλεια του εσωτερικού, που προάγεται από τα πολλά “χειροποίητα” υλικά του.

 

“Αυτό το βραβείο για το πιο Όμορφο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, είναι στην πραγματικότητα μια ανταμοιβή για τις γυναίκες και τους άνδρες που διαμόρφωσαν το DS 4, εκτός της ομάδας του DS DESIGN STUDIO PARIS. Πριν καν σχεδιάσουμε την πρώτη γραμμή σε χαρτί με το μολύβι, δουλέψαμε με τους μηχανικούς μας για δύο χρόνια για να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο της νέας προηγμένης πλατφόρμας του Ομίλου Stellantis. Όταν ξεκινήσαμε τη δημιουργική διαδικασία, το περιθώριο της ευελιξίας που είχαμε για την εξέλιξη του νέου concept, ήταν αξιοσημείωτο. Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο DS AERO SPORT LOUNGE, που επίσης αναγνωρίστηκε πέρυσι από το Festival Automobile International, το σχήμα του DS 4 είναι μοναδικό στην κατηγορία με εκπληκτικές αναλογίες. Η γραμμή του είναι sport, πολύ μυώδης, συμπαγής και “κάθεται” πάνω σε ευμεγέθεις τροχούς. Στην πράξη αποδεικνύεται άκρως αεροδυναμικό, αποτελεσματικό και χαρισματικό ταυτόχρονα”.

Thierry Metroz, Διευθυντής Σχεδιασμού DS Automobiles

 

Από το 2006, το Festival Automobile International ανακηρύσσει το Ομορφότερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς ετησίως και απονέμει μια σειρά βραβείων.

 

Η κριτική επιτροπή του Festival Automobile International, αποτελείται από τους: Jean-Michel Wilmotte (Αρχιτέκτονας, Πρόεδρος κριτικής επιτροπής), Anne Asencio (Αντιπρόεδρος του σχεδιαστικού τμήματος της Dassault Systems, Αντιπρόεδρος κριτικής επιτροπής), Hermidas Atabeyki (Πρόεδρος της εταιρείας D3 Studio), Paul Belmondo (πρώην οδηγός αγώνων, παρουσιαστής στην τηλεόραση), Cyrille Duval (Διευθυντής εταιρείας), Laurent Gardinier (Ιδιοκτήτης της Maisons Taillevent), Etienne Gernelle (Διευθυντής Σύνταξης, Πρόεδρος και CEO της Le Point), Olivier Josse (Επικεφαλής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Alcyone), Jacques Nicolet (Πρόεδρος της Everspeed), Patrick Pruniaux (Πρόεδρος της Girard-Perregaux), Isabelle Schlumberger (Διευθύνων Σύμβουλος στον τομέα του Marketing και της Επικοινωνίας για την JCDecaux) και Ari Vatanen (πρώην οδηγός αγώνων ράλι και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).

Η DS Automobiles έχει κατ’ επανάληψη αναγνωριστεί στο Festival Automobile International:

 

DS 4: Το Ομορφότερο Αυτοκίνητο του 2022

DS AERO SPORT LOUNGE: Μεγάλο Βραβείο για το πιο Όμορφο Πρωτότυπο του 2021

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300: Μεγάλο Βραβείο για τη Διαφημιστική Καμπάνια

DS 3 CROSSBACK: Φιναλίστ του διαγωνισμού για το Ομορφότερο Αυτοκίνητο του 2019

Jean-Éric Vergne: Βραβείο στο Festival του 2019

DS 7 CROSSBACK: Μεγάλο Βραβείο για το Ομορφότερο Εσωτερικό του 2018

ONLY YOU: Μεγάλο Βραβείο Δημιουργικότητας το 2017

DS DIVINE: Ειδικό Βραβείο Κριτικής Επιτροπής του 2015

 

Σχεδιαστική ομάδα DS 4

 

Διευθυντής: Thierry Metroz

Επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού: Frédéric Soubirou

Σχεδιαστής: Thomas Duhamel

Επικεφαλής εσωτερικού σχεδιασμού: Thomas Bouveret

Σχεδιαστές: Sylvain Gaudichon, Tzu Han Chou

Επικεφαλής τμήματος για τα χρώματα, τα υλικά και το φινίρισμα: Sabine Pannetrat

Σχεδιαστής: Thomas Altet

Επικεφαλής ProLab: Nicolas Deluy

Σχεδιαστές: Robert Nuboer και Cyril Veynante